BC190XL nr6

I september er det kampanjerente på flishuggere!

Designet for å tåle krevende daglig drift, ligger Vermeer flishuggere er steg foran. Ekskluisive funksjoner fremmer effektiv drift og god operatørsikkerhet. De er også enkelere å vedlikeholde og transportere med ulike hastigheter.

Vermeer_BrushChippers_eBlast_Norway (1)

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Vilkår: Dette kampanjetilbudet er gyldig for de følgende nye Vermeer-maskinene: BC160XL, BC190XL, BC230XL, BC1000XL. Kampanjetilbudet er kun tilgjengelig gjennom Vermeer Finance Europe, og er basert på en leieperiode på 48 mnd. Spør din Vermeer-forhandler for øvrige maskin- og finansieringstilbud. Finansieringen er kun tilgjengelig for kvalifiserte kunder i Norge. Det tas forbehold om kredittgodkjenning og godkjenning av utstyr. Kampanjerenten gjelder for avtaler/ transaksjoner som godkjennes innen 30. september 2018, og oppstart/utbetaling må skje før 31. oktober 2018. Vermeer Global Accounts er ikke kvalifisert for kampanjen.
Vermeer, Vermeer logoen, Equipped to Do More og AutoSweep er varemerker tilhørende Vermeer Manufacturing Company i USA og/eller øvrige land. © 2018 Vermeer Corporation. Alle rettigheter forbeholdt