AML pro hires-aml-pro-field

Vermeer Viking introduserer SubSurface Instruments i Norge og Sverige!

SubSurface Instruments er kjent som produsenter av svært pålitelige og vedlikeholdsfrie enheter som høyfrekvente og magnetiske lokatorer, rør-og kabel locatorer, lekkasjesensorer, lekkasjekorrelatorer, borehullgradiometre etc.

SSI-locatorens nyeste innovasjon AML eller «All Material Locator» er ikke en vanlig kabelfinner. Med disse enhetene kan du finne plast, metall og kabler under jord. AML bruker ultrahøye radiofrekvenser til å oppdage tetthetsforskjeller i grunnmateriale og kan dermed finne alt materiale som er forskjellig fra bakken tex plast, metall og kabler (eller nesten alt som har en kant).

AML hires-case-02AML pro lowres-top-view

Håndsettet er laget av slagfast plast som gjør det enkelt og slitesterkt. De oppladbare litiumbatteriene gir en pålitelig og langvarig strømkilde. I håndsettet er høykvalitets UHF radio mottakere som vet når radiobølgene treffer kanten av den underjordiske funn.

Kontakt Vermeer Viking for mer informasjon!

ML-3S-with-Bag

Instrumentområdet Subsurface-instrument inkluderer også ML-3 metalldetektor.

ML-3 er en metalldetektor for deteksjon av jernholdige metallobjekter, som for eksempel grensekolonpar/markører, strømførende kabler etc.

ML-3 er bygget i et robust skall i aluminium fra flyets verd med lett vekt for håndtering med en hånd.

Enheten er 100% vanntett med IP68-vurdering ned til 76 meter – den første i bransjen. Dette betyr at den kan brukes i tøffe værforhold og helt innhyllet av vann. Med en auto null-funksjon lar brukeren ut den omgivende magnetisme eller magnetisk stråling i jord eller vann. Den digitale finjusteringen gir uovertruffen prikksikkerhet når du finner magnetiske materialer.

Kontakt Vermeer Viking for mer informasjon!

ML-3S-Unit_Close-up