D40x55S3

Vermeer D40x55S3 er en styrbar boremaskin med 18 tonns trekkraft i en kompakt størrelse på kun 612cm ved transport. I sammenligning til sin forgjenger D36x50II har den også større rotasjonskraft med 7457Nm på lavt gir. Når du trenger hastighet i rotasjonen så gir høy gir så mye som 270 rpm for at hjelpe til å blande tøffe leirjord ved tilbaketrekking av rørene.

D40x55S3 1

Vermeer sine tosidige kuggstangs-drift av borevognen er velprøvd og leveres med en begrenset livstidsgaranti. En til nyhet mot sin forgjenger er at du har mer kontroll over dine stoppepunkter for smøring og knekking av stenger da borevognen stopper automatisk ved de nødvendige posisjoner, også blir vognens posisjon vist veldig presist i maskinens skjerm slik at du vet nøyaktig hvor mye stang du har ute.

D40x55S3 2

Det nye førerhuset tilbyr høy komfort med god benplass, svingbart sete, lavt lydnivå og ergonomisk plassering av instrumenter og paneler og selvfølgelig AC. Med to store og tydelige skjermer, en maskinskjerm og en DCI Aurora skjerm for din lokaliseringsdata har du alltid full kontroll over boringen.

D40x55S3 3

De gummibelagte stållarvene, som er standard på maskin gir en høy slitestyrke og har en lang levetid selv i våre nordiske forhold.

Med valget av 3 meter, alternativt 4,5meters borestang finnes muligheten at velge mellom en mer kompakt maskin eller en maskin som er mer effektiv ved lange boringer med få skift av stenger.

D40x55S3 4

For sikker lossing, lasting og transport såvel som et utmerket verktøy ved maskinplassering og justering er den trådløse fjernkontrollen for transport-funksjoner standardutstyr.

For mer informasjon om Vermeer D40x55S3 eller andre maskiner i vår katalog, ikke nøl å ta kontakt med oss på Vermeer Viking.