WC2500XL Prototype

Nyheter fra Vermeer, WC2500TX.

Mens regjeringer og bransjer anerkjenner fordelene ved å bruke treflis som et drivstoff-kilde, så tilbyr nå Vermeer en nyhet for de kundene som trenger en maskin som kan flise hele trær.

Med WC2500TX kan du utvide dine inntekter takket være en fleksibilitet og kraft til å produsere et verdifullt sluttprodukt fra loggene. Inne i WC2500TX finnes en kniv-trommel som har muligheten at justeres til den ønskede flis-størrelsen. WC2500TX er en kraftig og effektiv løsning for fremstilling av treflis i et kompakt format. Materialer kan håndteres effektivt med variabel hastighet og de doble innmatingskjedene blir også støttet av ”SmartCrush” teknologien.

Høyere hestekrefter i en kompakt størrelse

WC2500TX har en kompakt konstruksjon for å operere lettere i skogen, på trange arbeidsplasser og smale stier. I tillegg til maskinens fleksibilitet så finnes også en kraftig motor fra Cummins, som er på hele 600hk og klar for å overgå forventningene. Motoren tilhører den seneste miljøklasse og har blitt betydelig mer brensel-effektiv enn andre maskiner i samme klasse. WC2500TX er også utstyrt med automatisk clutch, som gir et konsekvent påslag, for at hjelpe til å forlenge levetiden av clutchen. Det gir også lavere vedlikeholdskostnader og reduserer risikoen for operatørfeil.

WC2500XL motor

Økt produktivitet

Med ”Smart Crush”-teknologien justeres trykkraft fra materullen automatisk når hardere material når trommelen. For at operatørene skal fokusere på at laste matebordet og ikke tenke på at administrere innmatingen av materialer, så finnes det 2 innmatingskjeder med variabel hastighet for å konfigurere best mulig inngangshastighet.

Smart crusch WC2500XL

Enklere knivregulering for fleksibel flis-størrelse.

Konstruksjonen til trommelen er konstruert for at øke produksjonen av høyere hestkrefter. Knivenes posisjon stilles inn med hjelp av 2 bolter, dette forenkler hverdagen ved utskiftning og justering av knivene. Bit størrelsen kan settes fra 0,3cm til 1,6cm.

Trumma WC2500XL

For demonstrasjon og visning av WC2500TX, velkommen til å besøke oss på Elmia Wood 2017 (Jönköping,Sverige), stand 492.