Nyheter

Elmia Wood nr4

Kommende Messer

Besøk oss på følgende messer:

Les mer...
D40x55DR S3 nr1

Takle tøffe jobber med nye D40x55DR S3

Vi presenterer stolt nyheten D40x55DR S3 Navigator fra Vermeer. Dette er en maskin for styrbar boring i stein, også kjent som SBR boring..

Les mer...
D8x12_Action_02

Kompakt og fleksibel boremaskin D8x12

Vermeer har utvidet sitt utvalg av horisontale boremaskiner med den nye kompakte Vermeer D8x12, som er designet for å arbeide på trange plasser..

Les mer...
Graving Trenching Trenchless 2

Blir du betalt for kubikkmeter av flyttet jord – eller for meter av rør du installerer?

Hvis svaret på det spørsmålet i tittelen er at du er betalt for hver meter installert produkt, kan HDD-teknologien over den tradisjonelle gravemetoden øke profitten din drastisk..

Les mer...
AML Lillkyro

Det finske selskapet Mitta AB bruker AML piperadere fra Vermeer

Mitta Abs måleransvarlig, landundersøkelsesingeniør Sami Ylihärsilä, er fornøyd med AML+ piperadaren sine funksjoner for å finne rørledninger..

Les mer...
vermeer-minconalliance

Vermeer og Mincon kunngjør distribusjonsavtale

To av HDD bransjens ledende utstyr- og verktøysprodusenter- Vermeer Corporation og Mincon Group PLC, har dannet en distribusjonsallianse for å utvide entreprenørenes tilgang til kvalitets-bergverktøy over hele verden..

Les mer...
rental-yard

Brukt utstyr

Ser du etter en brukt maskin..

Les mer...
SONY DSC

Demovisning BC190XL

Er du interessert i å effektivt flise kvister og trematerialer, send oss en epost på demo@vermeerviking.no så kommer vi og holder en demonstrasjon..

Les mer...
SC60TX action

SC60TX Stubbefreser

Siden Vermeer oppfunnet stubbefresen på 1950-tallet, er ikke lenger stubbefjerning den tidskrevende oppgaven den pleide å være..

Les mer...
BC100XL

BC1000XL Flishuggere

Bygget tøft nok til å tåle den daglige hverdagen, Vermeer sine flishuggere tilbyr år med robust og pålitelig service..

Les mer...
SPX25_Action_07-min

Vermeer introduserer nye vibroplogen SPX25!

Vermeer SPX25 er en ideell maskin for kabel-, fiber- og vanningsbedrifter. Plogen er drevet av en fullverdig fjernkontroll som gir større manøvrerbarhet i overbelastede eller trange arbeidsplasser..

Les mer...
Youtube

Vermeer´s Youtube kanal

Ikke glem å sjekke ut alle nye videoer på Vermeer sin Youtube-kanal. Her er noen morsomme eksempler..

Les mer...
Rebar

F5 Falcons nye ven– Sub-K sonde!

Muligheten til å velge riktig overføringsfrekvens er viktigere enn kraften til å overvinne effekten av aktiv forstyrrelse…

Les mer...
AML pro hires-aml-pro-field

Subsurface Instruments

Vermeer Viking introduserer SubSurface Instruments i Norge og Sverige…

Les mer...
D40x55S3

Vermeer D40x55S3

Vermeer D40x55S3 er en styrbar boremaskin med 18 tonns trekkraft i en kompakt størrelse på kun 612cm ved transport. I sammenligning til sin forgjenger D36x50II har den også større rotasjonskraft med 7457Nm på lavt gir..

Les mer...
HG6800TX

Vermeer HG6800TX

Vermeer introduserer HG6800TX, en knuser med 950hk som veier 41730,5kg og har en design av inngang som hjelper til ved matingen av større material som hele trær. Den nye knuseren er konstruert for å kjøre gjennom tøffe material men med lite interaksjon av operatør.

Les mer...
Fabriken förr

En historie om innovasjon

En historie om innovasjon / utvikling av innovative forandringer på nishede markeder gjennom historien.
Veermeer begynte med en enkel løsning. I dag finnes Vermeer gule jern på arbeidsplasser i hele verden på 10 ulike typer markeder..

Les mer...
WC2500XL Prototype

Vermeer WC2500TX

Mens regjeringer og bransjer anerkjenner fordelene ved å bruke treflis som et drivstoff-kilde, så tilbyr nå Vermeer en nyhet for de kundene som trenger en maskin som kan flise hele trær.

Med WC2500XL kan du utvide dine inntekter takket være en fleksibilitet og kraft til å produsere et verdifullt sluttprodukt fra loggene.

Les mer...
TR 620

Vermeer TR620

En Trommelsikt gir mange muligheter!

Trommelsikten har allsidigheten til å operere i mange markeder ikke bare i kompost og matjord-markedet.

Vermeer TR620 trommelsikt er ideell for behandling av kompost, matjord og grus/stein material eller for forhåndssikting av tre-avfall. At bruke trommelsikten har raskt blitt et av de mest populære måter å bearbeide avfallet til høykvalitet kompost og matjord.

Les mer...
d10x15-s3_action_03_lr

Vermeer D10x15S3, ny styrt boremaskin i 4-tonns klasse

Vermeer D10x15S3 tar 4-tonns klassens styrbare boremaskiner til et nytt nivå, med en ordentlig økning i motorstyrke, høyere hastighet i funksjonene, og med lavere lydnivåer enn tidligere modeller!
Maskinen drives av en 60hk (44,7kW) Deutz Tier 4F (Steg IV) dieselmotor som gir rikelig kraft til maskinens funksjoner, samtidig som den overholder den nyeste miljøstandarden..

Les mer...
s450tx_action7_lores

7 grunner til å eie en Vermeer Skid Steer

Vermeer har en hel gruppe redskapsbærere, alt fra S450TX med en dieselmotor på 24,8 Hk, til nye CTX100 som har en dieselmotor på 40Hk. Det store utvalget gjør at du finner rett maskin som passer til ditt behov, alt fra å legge fiber til å løfte trestammer i skogen.

Les mer...
dci-falcon

Falcon-serien fra DCI er nå komplett

I begynnelsen av året ble F2 Falcon lansert som en erstatning for det tradisjonelle og velprøvde F2-systemet fra DCI. Denne høsten ble både F5 Falcon og nylig F1 Falcon lansert, og disse erstatter de tradisjonelle F5 og SE-systemene..

Les mer...
mailchimp-ctx100

Vermeer CTX100 Skidsteer

CTX100 Skid Steer er Vermeers nye arbeidshest, kraftfull, smidig og pålitelig. Med en løftekapasitet på opp til 1341 kg og en kompakt design, er den enestående ved tunge løft på trange områder..

Les mer...
tg5000_action3_lr

Vermeer TG5000 nå med Duplex III knusetrommel

Vermeers toppmatende knuser TG5000 er en kraftfull maskin i en smidig pakke, med en Tier 4f motor fra CAT på 540hk (403kW) og med kran og grep som ekstrautstyr..

Les mer...
rental-yard

Fordeler og ulemper ved å kjøpe brukt utstyr

En viktig side ved innkjøp av brukt utstyr er å vurdere hvem man skal kjøpe det av. Her er noen fordeler og ulemper ved tre av alternativene som finnes for kjøp av brukt utstyr: Forhandlere, Entreprenører og Aksjonærer..

Les mer...
hg4000_t4f_action6_low

Recycling & Forestry katalog

Last ned vår nyeste Recycling & Forestry katalog for en oversikt over Vermeer gjenvinning  og biobrensel utvalg av produkter Klikk her!  

Les mer...
D23x30_S3

Vermeer S3 styrbare boremaskiner!

D23x30S3, D24x40S3, D40x55S3, D60x90S3, D100x140S3 og D220x300S3 er bygget med hastighet, enkelhet og lydnivået i tenke..

Les mer...