Nyheter

SC382-Still3_9D9A5500

Nyheten Vermeer SC382 Stubbefres

  Stubbefreseren SC382 er det nyeste tilskuddet i Vermeer sin produksjonslinje for trepleie. Den driftes av en 37 hk Briggs & Stratton Vanguard EFI bensinmotor, leveres med firehjulstrekk og mulighet for skjær bak, slik at du har både kraften, og fremkommeligheten når du trenger det.     Stubbefreseren kommer med et helt nytt kutterhjul fra Vermeer,… Read more »

Les mer...
2447264177

Har du lyst til å prøve en Vermeer maskin?

Går du med tanker om en ny stubbefreser, flishugger, eller kanskje en jordrakett? Nå har vi flere demomodeller på vårt lager i Mysen, som vi kan ta med ut til deg. Demomaskiner vi har tilgjengelig nå er:   BC190XL Flishugger Dette er en kraftig tilhengermontert flishugger med en 48 Hk Kubota dieselmotor og 20 cm innmatningsåpning…. Read more »

Les mer...
180213_SC70TX_280

Vermeer SC70TX er her!

Vi er stolte over å presentere Vermeer sin nyeste stubbefres, SC70TX. Denne stubbefreseren er utviklet spesielt med tanke på profesjonelle bedrifter som er avhengig av at utstyret yter det det lover. SC70TX er drevet av en 67 HK CAT C2.2 Turbocharged Tier 4 Final dieselmotor. Med belter og mulighet for fjernkontroll kommer du frem dit… Read more »

Les mer...
Ian-Flatters-Image-21-638x332

En mann med en plan

Å jobbe i et miljø som bare er hjem for «fugler og andre klatrende skapninger», og få et nytt perspektiv på verden; det er en stor del av hvorfor Ian Flatters – en mann som sier han ikke kunne forestille seg å ha en «kontorjobb», valgte trepleie som sitt yrke. Les hvordan Ian Flatters perfeksjonerer sin bedrift.

Les mer...
4 in 1 bucket 3

7 ting kompaktlastere kan hjelpe deg med!

På markedet i dag finnes det mange gode hjelpemidler for å effektivisere hverdagen. Vi forteller deg litt om hvordan en minilaster kan gjøre din bedrift mer effektiv.

Les mer...
Elmia Wood nr4

Kommende Messer

Besøk oss på følgende messer:

Les mer...
D40x55DR S3 nr1

Takle tøffe jobber med nye D40x55DR S3

Vi presenterer stolt nyheten D40x55DR S3 Navigator fra Vermeer. Dette er en maskin for styrbar boring i stein, også kjent som SBR boring..

Les mer...
D8x12_Action_02

Kompakt og fleksibel boremaskin D8x12

Vermeer har utvidet sitt utvalg av horisontale boremaskiner med den nye kompakte Vermeer D8x12, som er designet for å arbeide på trange plasser..

Les mer...
Graving Trenching Trenchless 2

Blir du betalt for kubikkmeter av flyttet jord – eller for meter av rør du installerer?

Hvis svaret på det spørsmålet i tittelen er at du er betalt for hver meter installert produkt, kan HDD-teknologien over den tradisjonelle gravemetoden øke profitten din drastisk..

Les mer...
vermeer-minconalliance

Vermeer og Mincon kunngjør distribusjonsavtale

To av HDD bransjens ledende utstyr- og verktøysprodusenter- Vermeer Corporation og Mincon Group PLC, har dannet en distribusjonsallianse for å utvide entreprenørenes tilgang til kvalitets-bergverktøy over hele verden..

Les mer...
rental-yard

Brukt utstyr

Ser du etter en brukt maskin..

Les mer...
SPX25_Action_07-min

Vermeer SPX25: en ideell maskin for kabel- og fiberinstallasjon

Vermeer SPX25 er en ideell maskin for kabel-, fiberinstallasjon. Plogen er drevet av en fullverdig fjernkontroll som gir større manøvrerbarhet i overbelastede eller trange arbeidsplasser..

Les mer...
Youtube

Vermeer´s Youtube kanal

Ikke glem å sjekke ut alle nye videoer på Vermeer sin Youtube-kanal. Her er noen morsomme eksempler..

Les mer...
Rebar

F5 Falcons nye ven– Sub-K sonde!

Muligheten til å velge riktig overføringsfrekvens er viktigere enn kraften til å overvinne effekten av aktiv forstyrrelse…

Les mer...
AML pro hires-aml-pro-field

Subsurface Instruments

Vermeer Viking introduserer SubSurface Instruments i Norge og Sverige…

Les mer...
D40x55S3

Vermeer D40x55S3

Vermeer D40x55S3 er en styrbar boremaskin med 18 tonns trekkraft i en kompakt størrelse på kun 612cm ved transport. I sammenligning til sin forgjenger D36x50II har den også større rotasjonskraft med 7457Nm på lavt gir..

Les mer...
HG6800TX

Vermeer HG6800TX

Vermeer introduserer HG6800TX, en knuser med 950hk som veier 41730,5kg og har en design av inngang som hjelper til ved matingen av større material som hele trær. Den nye knuseren er konstruert for å kjøre gjennom tøffe material men med lite interaksjon av operatør.

Les mer...
Fabriken förr

En historie om innovasjon

En historie om innovasjon / utvikling av innovative forandringer på nishede markeder gjennom historien.
Veermeer begynte med en enkel løsning. I dag finnes Vermeer gule jern på arbeidsplasser i hele verden på 10 ulike typer markeder..

Les mer...
WC2500XL Prototype

Vermeer WC2500TX

Mens regjeringer og bransjer anerkjenner fordelene ved å bruke treflis som et drivstoff-kilde, så tilbyr nå Vermeer en nyhet for de kundene som trenger en maskin som kan flise hele trær.

Med WC2500XL kan du utvide dine inntekter takket være en fleksibilitet og kraft til å produsere et verdifullt sluttprodukt fra loggene.

Les mer...
s450tx_action7_lores

7 grunner til å eie en Vermeer Skid Steer

Vermeer har en hel gruppe redskapsbærere, alt fra S450TX med en dieselmotor på 24,8 Hk, til nye CTX100 som har en dieselmotor på 40Hk. Det store utvalget gjør at du finner rett maskin som passer til ditt behov, alt fra å legge fiber til å løfte trestammer i skogen.

Les mer...