BC200 flishugger

Den nye BC200 kommer som en oppdatering av den populære modellen BC190XL. Flishugger fra Vermeer er bygget for å redusere den daglige belastningen på trepleiearbeidet. De er utstyrt med eksklusive funksjoner som fremmer brukervennlighet, høy effektivitet og operatørsikkerhet

De er også praktiske å vedlikeholde og transportere, de skaper verdi for arborister, entreprenører og trepleiepersonale over hele verden. Denne spesielle flishugger, BC200, er designet for europeiske forhold som krever enkelhet, produktivitet, sikkerhet og brukervennlighet.

Vermeers BC200 flishugger gir deg det du vil ha av en mer avansert maskin, men i en mindre pakke, enkel å transportere. Den er utstyrt med en elektrisk styrt motor som gir den økt chipproduktivitet sammenlignet med forgjengeren, BC190XL.

Den har muligheten til å knuse materialer opp til 20,3 cm (8 tommer) og Ecoldle-motorsystemet optimaliserer drivstoffeffektiviteten. Den nye flismaskinen har oppdaterte funksjoner som en kraftigere motor og bedre servicetilgjengelighet. BC200 vil være tilgjengelig på det norske markedet i januar 2021, men kan bestilles nå!

 

BC200 flishugger

Les mer om BC200 eller kontakt selgeren din!