Tidligere i år kunngjorde vi at Vermeer har inngått et partnerskap med den kanadiske maskinprodusenten BRON, som har utviklet og produsert maskiner for kabel- og rørinstallasjon siden 1974. Dette betyr at vi vil selge BRON-175 traktorer fremover, samt forskjellige blad og tilbehør for pløying til kabel- og rørinstallasjon! Det nye tillegget følger Vermeers visjon om å finne innovative løsninger for entreprenører, å installere fiber, gass, vann eller strøm og skape infrastruktur. De forskjellige «attachment» bladene og tilbehøret vil utfylle Vermeers kabel- og vibropløying-anleggslinje.

 
BRON-175 er en kompakt traktor, skapt for kraft og ytelse, og designet med tanke på føreren. Maskinen er designet for å passe i anleggsprosjekter der det er begrenset plass, og fungerer godt under alle jordforhold. Traktoren er utstyrt med en Cummins QSB 6.7L Stage V-motor, som leverer 225 hestekrefter (167,78 kW). Maskinen kan velges med et førerhus med tonet glass og varmeregulering, og førerhuset er utstyrt med ROPS, (veltebeskyttelsestruktur) som beskytter føreren mot eventuelle belastninger på førerhuset. Maskinen er utstyrt med et fleksibelt diagnosesystem, som blant annet viser maskindata og driftsinformasjon.

 
Under de mest optimale jordforholdene kan maskinen nå en maksimal skjæredybde på 152 cm (selvfølgelig avhengig av jordforholdene). BRON-175 har en rekke forskjellige alternativer for kabel- og rørinstallasjon, men et standard tilbehør er BRON V75-3 vibropløyer. Med BRON V75-3 kan du justere bladet på maskinen hydraulisk, og det er mange alternativer blant de forskjellige bladene å velge for vibropløying.
Standardbladet er 137 cm, og det er et alternativt blad på 152 cm. BRON Slant-blad skjærer mindre aggressivt, og har derfor mindre innvirkning på bakken. K-Line Slant-bladet fungerer i stedet som det motsatte, og brukes til mer aggressiv skjæring, derfor har det vanligvis større innvirkning på bakken. BRON V V75-3 har en sidebevegelse / sving på 120 cm mot høyre og venstre. Bladene har beskyttelse i forskjellige størrelser, avhengig av størrelsen på produktet som installeres. Leggerøret kan velges og erstattes enkelt med andre typer leggerør som passer ditt prosjekt. Det er også muligheter for større leggerør i forskjellige størrelser.

 
Bæreren til kabeltrommelen har en løftekapasitet på 3626 kg, og justerbare armer for forskjellige størrelser på kabeltrommelen. Holder for advarselstape, materør og kabelføring på maskinens tak, er standard tilbehør som legges til maskinen. Traktoren er utstyrt med BERCO D4 for larvedrift og er utstyrt med gravemaskin-larver på 76 cm, larvene kan også velges i en størrelse på 60 cm. Traktoren har en klaringhøyde på 60 cm, og et bakketrykk på 37,23 kPa (5,4 psi).

 
Info om maskinens størrelse:
⦁ Vekt: 16 591 kg
⦁ Bredde: 259 cm
⦁ Høyde: 277 cm.
⦁ Lengde: 930 cm.

 
BRON-175 produseres akkurat nå, kontakt oss for mer informasjon om selve maskinen eller dens tilgjengelighet, eller andre produkter og maskiner fra Vermeer og BRON for kabel- og rørinstallasjon!

 
Se vedlagt video for å se et selskap i South Dakota, USA, som installerer fiber med en BRON-175:
https://www.youtube.com/watch?v=Zbb11Y4aGz8

 

BRON 175 BaksidaBRON 175 Framsida