Muligheten til å velge riktig overføringsfrekvens er viktigere enn kraften til å overvinne effekten av aktiv forstyrrelse. I oktober 2015 introduserte DCI Falcon-teknologien, en viktig ny tilnærming til å overvinne aktiv forstyrrelse ved å lokalisere styrbar boring. DCI introduserer nå en ekstra Falcon F5®-sonde som aggressivt retter seg mot passiv forstyrrelse. Falcon Sub-k-sonden lar en stedsspesialist skanne jobbsted for å velge den beste frekvensen i det ekstremt lave 0.33-0.75 kHz (330-750 Hz) -området. Denne nyheten er eksklusiv for Falcon F5 og gir bore-teamet den ultimate hånden over passiv forstyrrelse.

Med DCI F5 Falcons bredbandssonde har du tidligere kunnet registrere de fleste mulige frekvenser mellom 4,5 kHz og 45 kHz for å håndtere alt fra passiv til aktiv forstyrrelse.

Det er imidlertid ikke alltid 4,5 kHz er tilstrekkelig for den laveste frekvensen for å takle tøffe passive forstyrrelser, for eksempel armert betong strukturer og lignende.

Lavfrekvent sonde er tilgjengelig i tre modeller, kort 8″, standard 15″ og lang 19″. Hvor kortsonden gir opptil 7,6 meter intervall for dybdeavlesning, standard sonde 19,8 meter og den lange sonden opp til 24,4 meter rekkevidde. Standard og lang sonde er også utstyrt med bentonittrykkmåling.

For mer informasjon ikke nøl å ta kontakt med Vermeer Viking!

WhatInterferenceFalconF5Family