styrt boring

Med Armor verktøy og tilbehør fra Vermeer er du alltid klar til å håndtere en rekke forskjellige jordforhold. Når det gjelder styrt boring, har Vermeer et produktutvalg i verdensklasse som hjelper deg med å møte dine behov. Hvist du støter på et uventet problem, kan du alltid stole på oss for tilpassede verktøyalternativer for spesifikke jordforhold og det utstyret du foretrekker.

Armor verktøy og tilbehør

Vermeers patenterte «Armor Drilling System» er et system for styrt boring, som tilbyr flere forskjellige borealternativer. Armor-systemets enkle monteringsdesign gjør det enkelt å bytte ut, samt vedlikeholde rustningsverktøy. Den enkle tilkoblingen skaper en økt levetid for verktøyene dine. Armor systemet er et økonomisk alternativ, som gjør det enkelt å bytte mellom forskjellige borehoder for bruk under forskjellige jordforhold.

Gauntlet borehode

Gauntlet borehode kan håndtere boring under jordforhold opp til 10.000 psi. Armor hodet fungerer under jordforhold som skifer, kalkskorpe og mykere/middels hard stein. Karbidknappene på borehodet optimaliserer boringen, og reduserer slitasje. En utskiftbar design med tre tenner gir Gauntlet hodet en jevn struktur for boring og muliggjør også styringskorrigeringer.

Lance & Maul borehode

Lance borehode er laget for boring i hardpakket jord, grus og småstein. Hodet er designet for å optimalisere kontroll og styring for boring under utfordrende jordforhold. Akkurat som borehodet til Gauntlet, er Lance hodet utstyrt med karbidknapper, som bidrar til å redusere slitasje under boring. Maul borehodet har en lignende design som Armor Lance hodet, men uten karbidknapper, og er derfor et billigere alternativ.

Single roller cone borehode

Denne borehode er til boring i grus, jordforhold med mye stein og myke bergforhold. Hodet er kjegleformet slik at det ikke overskrider dreiemomentet under tøffe jordforhold med der mye stein forekommer i jorda.

Bolt on gauntlet bit og Bolt on Lance bit

Bolt-on Gauntlet bit er til bruk i myk til middels hard stein, skifer og kalkskorpe. Bolt-on Lance bit er for boring i hardpakket jord, grus og stein. Begge Bolt on bits er utstyrt med karbidknapper for å oppnå optimal ytelse og for å redusere slitasje.

Les mer om Vermeer Armor verktøy og forskjellige jordforhold på bildet nedenfor, eller kontakt oss for mer informasjon!

Klikk på lenken for flere produkter og HDD-verktøy på Borestore.eu: http://www.borestore.eu/

styrt boring
Ny armor bild