Med drill bits fra Vermeer er du alltid klar til å håndtere en rekke forskjellige jordforhold. Når det gjelder styrt boring, har Vermeer et produktutvalg i verdensklasse som hjelper deg med å møte dine behov. Hvist du støter på et uventet problem, kan du alltid stole på oss for tilpassede verktøyalternativer for spesifikke jordforhold og det utstyret du foretrekker.

Standard 

Med vår Standard -drill bit kan du enkelt kontrollere og styre boringen. Produktet er designet for redusert slitasje, og passer i mykere jordforhold. Denne bit er tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser, og er et økonomisk alternativ for boring i myke og sandete jordforhold, så vel som leire.

Standard saber

Vermeer’s Standard Sabre -drill bit er utmerket under tøffe jordforhold. Denne bit er optimal for boring i hardpakket jord.

Chevron

Chevron -bit har et unikt «split-faced» design og fungerer i de fleste jordforhold. Verktøyet er optimal for boring i hardpakket leire og kalkskorpe.

Shark

Shark -biten ble opprinnelig utviklet av Vermeer. Bitens patenterte «Shark Teeth» gir et aggressivt kutt i hardere jordforhold, kalkskorpe og myke bergforhold.

Gladiator club

Vermeer’s Gladiator Club -bit er utstyrt med store overdimensjonerte karbidknapper for å motstå slitasje. Produktet er ideell for boring under tøffe jordforhold og småstein.

Gladiator spear

Gladiator Spear bit fungerer bra i steinete og tøffe jordforhold. Akkurat som Gladiator Club – drill bitten, er Gladiator Spear -bit utstyrt med store overdimensjonerte karbidknapper for å motstå slitasje.

Gladiator saber

Gladiator Saber-stykket er effektivt og raskt når du borer. Verktøyet fungerer bra i hardpakket jord, steinete og tøffe jordforhold.

Carbide point, Carbide Tip och Carbide Twin tip.

Med Vermeers Carbide Point-bit kan du stole på en vellykket boring i en rekke forskjellige jordforhold. Både Carbide Point og Carbide Tip –bitsen maksimerer boringen i alt fra mykere jordforhold til hardpakket leire. Vermeer’s Carbide Twin Tip har doble tips, for en jevnt og aggressiv boring. Carbide twin -tip fungerer bra i sandblandet jord, under alle jordforhold og steinete forhold.

Ta en titt på Vermeer´s drill bits på bildet nedenfor, eller kontakt oss for mer informasjon!

Klikk på lenken for flere produkter og HDD-verktøy på Borestore.eu: http://www.borestore.eu/

 

Styrt Boring