Med reamers fra Vermeer er du alltid klar til å håndtere en rekke forskjellige jordforhold. Når det gjelder styrt boring, har Vermeer et produktutvalg i verdensklasse som hjelper deg med å møte dine behov. Hvist du støter på et uventet problem, kan du alltid stole på oss for tilpassede verktøyalternativer for spesifikke jordforhold og det utstyret du foretrekker.

Fluted

Takket være en fleksibel design med en kraftig kontinuerlig aksel og varmebehandlet stål for økt levetid, får våre Fluted -reamers jobben gjort. Reamern fungerer godt under forskjellige jordforhold, fra hardere jord og grus til mykere bergforhold.

T-Rex

Vermeers T-Rex -reamer har et unikt konisk design for å lette tilbakeslag. T-Rex -reamern er tilgjengelig med en innebygd svivel eller bare en monteringssløyfe. Reamern er designet for å redusere slitasje og med store haientenner for en aggressiv, men konstant skjæreytelse. T-Rex-reamern fungerer bra i småstein, hardere jord, grus og mykere bergforhold.

Fly Cutter

Vermeer’s Fly Cutter reamer er designet for borerigger med litt mer hestekrefter. Fra sandjordforhold til myke, middels og harde jordforhold, kan du stole på at Fly Cutter -reamern hjelper deg med boringen.

Mix Master

Med en aggressiv skjære- og blandingsdesign er denne reamer designet for å redusere trekkraft og rotasjonskraft fra maskinen. Reamern er utstyrt med haientenner, og fungerer veldig bra i sand og gjørme.

Les mer om Vermeer Reamers og forskjellige jordforhold på bildet nedenfor, eller kontakt oss for mer informasjon!

Klikk på lenken for flere produkter og HDD-verktøy på Borestore.eu: http://www.borestore.eu/

 

Rymmare