Trommelsikt Vermeer TR6450

Alle gode ting er tre! Vermeer fortsetter å finne innovative løsninger, og er stolte over å presentere Vermeer´s nye trommelsikt TR6450. Trommelsikten er utstyrt med tre materialutmatningsband, som gir entreprenører flere muligheter å velge mellom forskjellige konfigurasjoner for sortering. Det tredje materialutmatningsbandet kan flyttes fra den ene langsiden av maskinen til den andre, og tilbyr et tredje sorteringsalternativ! TR6450 drives av en 120 hestekrefter (90 kW) Cat 3.6L Tier 4F (Stage V) dieselmotor, og trommelhastigheten til maskinen kan justeres fra 0 til 25 rpm, basert på materialtype og fuktighetsinnhold (MC). Med 1,3 – cm skjermer installert og materialer med mindre enn 40% fuktighet, kan maskinen sortere opp til imponerende 137,6 m3 per time.

TR6450 er designet for å være kompakte, holdbare og enkle å vedlikeholde. Vedlikehold og rengjøring av TR6450 skjer lett via maskinens utfoldbare sidedører, som gir full tilgang til trommelen, skjermene og maskinens kjededrift. Ved hjelp av de utfoldbare sidedørene får du lett tilgang til trommelen, motorhuset er også utfoldbart.

TR6450 har et lignende design som Vermeer´s trommelsikt TR6400. Trommelens diameter er 2 m, og maskinen er utstyrt med en «Low Feed Hopper» for inmatning i stedet for et materialinmatningsband. Low Feed Hoppern gjør det mulig å enkelt laste materiale i trommelsikten, med nesten hvilken som helst laster.

Med maskinens fjernkontroll kan du kontrollere maskinfunksjoner som f.eks. hastigheten på transportbåndene, trommelhastigheten eller høyden på materialutmatningsbanden. Fjernkontrollen er også utstyrt med pre – load funksjonen, som lagrer spesifiserte maskininnstillinger og parametere. Ved omstart kan du fortsette maskindriften med de innstillingene du personlig foretrekker.

Les mer om Vermeers forskjellige trommesikter her:

https://www.vermeer.com/na/trommel-screens

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål om TR6450, Vermeers trommelsikter eller noen av våre andre produkter for sortering eller gjenvinning.

Tel: (+47) 920 38 511

Mail: info@vermeerviking.no

Trommelsikt Vermeer TR6450