Vermeer introduserer HG6800TX, en knuser med 950hk som veier 41730,5kg og har en design av inngang som hjelper til ved matingen av større material som hele trær. Den nye knuseren er konstruert for å kjøre gjennom tøffe material men med lite interaksjon av operatør.

HG6800TX er ment for lite større landrydding- og treavfalls-leverandører for å maksimere produktiviteten og effektiviteten.

Materullen på denne maskin kan mate inn opp till 127cm, alt for å kunne takle de vanskelige materielle elementer landrydding- og treavfalls-leverandører ofte kommer over.

Den nye innmatingen på HG6800TX ble designet med lave sidevegger for å gjøre det lettere for operatøren å laste inn materialet i maskin. Med denne funksjonen kan større laster slippes ned på innmatingsbåndet med mindre interaksjon og manipulering av materialet, slik at operatøren kan slippe lasten og umiddelbart ha fokus på neste last.

Eksklusive teknologier

Utstyrt med den nyeste teknologien fra Vermeer har HG6800TX funksjoner som den patenterte ”Series III duplex hard-faced”-trommel. I tillegg til å gi langvarig holdbarhet, er vedlikehold-tiden redusert med evne til og fjerne og vende eller erstatte individuelle hammere, så vel som å kunne balansere trommelen eksternt.

Fjernkontrollen setter kontrollmenyen og drift-informasjonen hos maskinen på brukerens fingertupper slik at operatørene kan overvåke maskinens tilstand direkte fra førerhuset.

Med ekstrautstyret ”Damage Defense”-systemet, kan operatørene som arbeider med forurenset tre få hjelp til å beskytte utstyret ved å redusere sannsynligheten for større skader som er forårsaket av visse metall-forurensinger som kommer inn i hammermøllen. Systemet reagerer på første kontakt av metall ved å reversere matesystemet for at sen kunne fjerne det.

Denne HG6800TX har også Vermeer teknologi som Smart-feed. Dette systemet gir optimal ytelse og produksjon elektronisk og gjør det mulig for operatøren at fokusere på at laste råmaterialet og flytte det ferdige produktet til rett plass på arbeidsplassen. Funksjonen stanser og reverserer materialet fra innmatingen i hammermøllen når motorhastigheten faller under det effektive driftsområde.