To av HDD bransjens ledende utstyr- og verktøysprodusenter- Vermeer Corporation og Mincon Group PLC, har dannet en distribusjonsallianse for å utvide entreprenørenes tilgang til kvalitets-bergverktøy over hele verden.

Som en del av avtalen, er Vermeer-forhandlere nå den eksklusive kanal for Mincon HDD lufthammer systemer og støtteutstyr for styrt boring, inkludert support-stasjoner og dimsmøring-systemer.

«Mincon har vært pionerer i styrbare – bergboreløsninger, og når de er koblet sammen med Vermeer styrbare boremaskiner er de produktive i harde berg og fjell, sier Jason Zylstra, Produktsjef, Lifecycle fra Vermeer.» Med den støtte som tilbys fra Vermeer– forhandler og kvalitativ Mincon-verktøy har entreprenører alt de trenger for å ta på seg utfordrende bergboringer.»

Mincon sine hammer-systemer bruker høyfrekvente syklus teknologier som hjelper til å raskt fjerne boremateriale fra bit-yten samtidig som det gir minste mulige materialer. Denne designen forbedrer styre-funksjonene og forårsaker mindre vibrasjon på borestangen.

Vermeer Viking fortsetter å arbeide med Mincon Sweden AB som støtter det svenske markedet, og i Norge vil vi samarbeide med Norsk Pumpeservice AS som støtter det norske markedet.

 

OM VERMEERVermeer Corporation leverer en reell innflytelse i den nye verden gjennom produksjon av høykvalitet trepleie, miljø, under jord, gruvedrift- og landbruksmaskiner. Med et rykte for holdbarhet og pålitelighet støttes dette utstyret ved lokaliserte kundeservice og support fra forhandlere rundt om i verden. Hvis du vil vite mer om Vermeer Corporation, produkter, forhandlere og finansieringsmuligheter besøk vermeer.com.

OM MINCONMincon Group PLC ble grunnlagt i 1977 i Shannon, Irland. Mincon produserer og distribuerer en rekke presisjons-tekniske harde-steins boreverktøy for en rekke bransjer, inkludert gruvedrift, utforsking, vannbrønn, geotermisk konstruksjon, horisontal boring, olje og gass energi. Minicon Group PLC har en verdensomspennende tilstedeværelse med kontorer i Irland, Storbritannia, Sverige, Finland, USA, Canada, Australia, Sør-Afrika, Namibia, Tanzania, Senegal, Chile og Peru. For mer informasjon om Minicon Group PLC besøk mincon.com.