Vermeer lanserer en spennende nyhet i år!

Med maskiner som kjedegravere, kabelploger og borerigger har Vermeer over 60 års erfaring i prosjekter som rørlegging og anlegg. Vi er derfor stolte av å presentere at Vermeer har inngått et partnerskap med den kanadiske maskinprodusenten BRON!

BRON er en maskinprodusent som har utviklet og produsert maskiner for byggeprosjekter siden 1974. Samarbeidet innebærer at vi skal tilby traktorene BRON-175 og BRON-250, samt diverse vibro og kabelplogblad! De nye maskinene følger Vermeers visjon å finne innovative løsninger for entreprenører, installere fiber, gass eller elektrisitet og skape infrastruktur.

BRON-175 traktoren er utstyrt med 225 hestekrefter, under de mest optimale grunnforholdene kan den nå en maksimal skjæredybde på 152 cm. Storebror BRON-250 forventes å ha cirka 300-330 hestekrefter, og kunne oppnå en maksimal skjæredybde på cirka 170-180 cm. (Det avhenger av jordforholdene)

Static Add-On plogbladene kommer i fem modeller, for traktorer med 170-550 hestekrefter. Disse plovbladene er designet for montering av fiberoptikk, kobberkabel og rør i bakken, hvor skjæredybden kan variere fra 106-198 cm. Static Add-On plogblad er utstyrt med swing -sylindere foran og bak, som holder bladet i en stabil stilling under ujevne jordforhold. Disse plogbladene tilbys også med vibrasjonsmuligheter. BRONs Add-on vibroplog-blad er også tilgjengelig i fem forskjellige modeller, og er designet for installasjon av fiberoptikk, kobberkabel, rørledning og rørsystemer, til en skjæredybde på opptil 167 cm, avhengig av grunnforhold. Vibroplogging er optimal for installasjoner der traktorens kraft er begrenset.

Vi forventer at BRON-maskiner og utstyr vil være tilgjengelig for salg i 2021. Kontakt oss eller hold øye med nettstedet vårt / sosiale medier for mer informasjon!

Klikk her for å komme til BRONs nettsted: https://www.bronrwf.com/

Klikk på lenken for å se BRON-175:  https://www.youtube.com/watch?v=Js6JzPni930&ab_channel=BRON 

 

BRON 175..BRON 175.