Pim Hoondert som tidligere har jobbet med markedsføring og service hos Vermeer Viking i Sverige, skal jobbe i Norge med Sales og support. Vi har gjort et intervju med ham.

Fortell litt om deg selv..

Jeg heter Pim og jeg er 20 år gammel, har bodd i Sverige i 10 år, men kommer fra Nederland. Jeg er interessert i musikk, og på fritiden spiller jeg gitar, møter venner og ser på sport, hovedsakelig hockey og F1. Man kan si at jeg har vært rundt Vermeer -maskiner hele livet, da min far jobbet på Vermeers regionskontor da vi bodde i Nederland, og fordi jeg har vært med da foreldrene mine startet Vermeer Viking.

Hva har du jobbet med før dette?

Jeg har tidligere jobbet deltid hos Vermeer Viking i Sverige. Først i verkstedet i 3,5 år med enklere service -oppgaver som Jr. mekaniker, og deretter 1,5 år med markedsføring. Ved siden av jobben min studerte jeg økonomi i 3 år, på videregående skole. Jeg er en sertifisert Vermeer -servicemekaniker, men jeg begynte å jobbe markedsføring fordi det passet skoledagene mine bedre. Markedsføring viste seg å være noe jeg syntes var veldig interessant. Så maskinene er ikke fremmed for meg, og jeg har et par års erfaring hvordan det er å jobbe innen virksomheten.

Hva gleder du deg mest til? Noe spesielt som kommer til å bli ekstra spennende?

Det er å møte kundene, det blir spennende å se hvordan forskjellige bransjer og prosjekter i Norge skiller seg fra de svenske. Jeg har ingen tidligere erfaring innen salg, så jeg ser også frem til å lære mange nye ting, lære mer om maskinene og å lære norsk. Det norske språket er litt annerledes enn det svenske, men jeg tror det blir mye letter å lære norsk enn første gang jeg lærte svensk.

Noe annet du vil fortelle kundene våre?

Vi verdsetter service og kundekontakt høyt, så jeg skal gjøre mitt beste for å sikre at kundene føler seg fornøyde og føler at de kan stole fullt på oss.

 

Pim Hoondert Vermeer Viking