Vermeer D550 borerigg for styrt boring

Vermeer presenterer den nye D550 boreriggen! En borerigg for styrt boring som leverer sterke 249 475 kg i trykk / trekkraft, med et imponerende dreiemoment på 135 581 Nm. Den nye riggen tilbyr avansert datateknologi, diagnostikk og operatørteknologi, for å gi operatører utstyret de trenger for å maksimere operasjonell effektivitet og produktivitet ved større boreprosjekter. Maskinen vil hjelpe boreselskaper til å jobbe effektivt når de installerer produkter med større diameter, som olje- og gassledninger, fjernvarme- og vannledninger, og elektriske høyspentledninger over lengre avstander. D550 er utstyrt med en moderne Caterpillar C18 ACERT 599 hk dieselmotor som er produsert i henhold til Caterpillars strenge kvalitetsstandarder for å garantere kundetilfredshet.

Knekkesystemet på maskinen er en avtagbar og flyttbar «full traveling vise» som kan plasseres langs maskinen. D550 har tre forskjellige auto-bore innstillinger som kan velges for rotasjonstrykk, trekkhastighet og trekktrykk.

«Denne generasjonens ‘pipeline-rigg’ leverer ganske enkelt mer,» sier Clint Recker, produktsjef for trenchless hos Vermeer. I tillegg til D550-riggens klasseledende dreiemoment, kan den levere jevn, «ultra-precise speed», nøyaktig hastighetskontroll, for arbeid i utfordrende tøffe fjellforhold, samt rotasjonshastighet for boring i utfordrende leire-jordforhold. Den nye smarte innebygde teknologien på maskinen gir også operatøren og serviceteknikerne større tilgang til informasjon.”

Det hydrauliske systemet på D550 leverer maksimalt dreiemoment ved høye hastigheter mens systemtrykket forblir lavt for å bidra til å maksimere levetiden til maskinkomponenter. Maskinen lager mindre støy enn tidligere borerigger i tilsvarende størrelsesklasse, noe som bidrar til å holde støynivået på arbeidsplassen nede og reduserer behovet for lydskjermer ved arbeid i byområder. Med et dreiemoment på 135 581 Nm er det lettere å gå fra pilotboring til en større rømmer, og reduserer dermed antall opprømminger i boreprosessen.

Vi er stolte av å si at denne maskinen er tilpasset for å brukes over hele verden, og er en av de sterkeste og beste i sin klasse.

Kontakt oss på Vermeer Viking for mer informasjon angående Vermeers nye D550!

Se også disse videoene om D550 fra Vermeer: