Frank skal jobbe i Norge med Sales og Support, her er et intervju med vår nye kollega!

Fortell litt om deg selv..
Frank er da meg, 44 år, 2 barn og bor i Mysen. Kommer opprinnelig fra vakre nord i Norge, fritiden bruker jeg en del på musikk, spiller litt selv. 

Hva skal du jobbe med i Vermeer Viking?
Jeg skal jobbe med Salg, kundeoppfølging og support i Norge.

Hva har du gjort i karrieren din før dette?
Jeg har jobbet med salg og kundeservice i over 20 år, primært som Salgssjef, da både innen b2b markedet og privat. Alt fra hotellnæring til marked innen bredbånd og fiber. Har også jobbet som vekter og dørvakt tidlig i karrieren.

Hva gleder du deg mest til? Noe spesielt som kommer til å bli ekstra spennende?
Det er og komme ut og presentere de fantastiske produktene til kundene der ute, samt bygge opp en god portefølje av fornøyde kunder. Det blir også veldig spennende og lære om markedet og se hva som rører seg av prosjekter i stor og mindre grad i landet vårt. Gleder meg også til og skape relasjoner og dele erfaringer med nye og eksisterende kunder.

Noe annet du vil fortelle kundene våre?
Ja, jeg vil si at jeg ser veldig frem til og opprette dialog med dem, og skal gjøre mitt ytterste for at dem skal føle seg fornøyd og ivaretatt. Vermeer sine produkter er fantastiske å unike, så kundene skal vite at vi alltid er klare til og formidle, bistå samt følge opp om skulle være ønskelig!

 

Frank V1