Nyheter

Vermeer Viking

Vermeer Viking får et nytt teammedlem i Norge!

Pim Hoondert som tidligere har jobbet med markedsføring og service hos Vermeer Viking i Sverige, skal jobbe i Norge med Sales og support. Vi har gjort et intervju med ham. Fortell litt om deg selv.. Jeg heter Pim og jeg er 20 år gammel, har bodd i Sverige i 10 år, men kommer fra Nederland…. Read more »

Les mer...
Jordrakett Vermeer Viking

Jordraketter for kabel- og rørinstallasjon!

Jordrakett En jordrakett er et verktøy som ofte brukes for enklere prosjekter der en gravemaskin ikke kommer til eller kan brukes. For eksempel installasjon av kabel/rør, av produkter som f.eks. fiber / bredbånd, elektrisitet, gass, vann og avløp og fjernvarme etc. Det er forskjellige tilnærminger for å installere et produkt med en jordrakett. Et alternativ… Read more »

Les mer...
Vermeer Styrt Boring D220x500

D220X500 S3

Designet for høy ytelse, og bygget etter kundenes ønsker.   D220X500 S3 Navigator er en kompakt maskin for styrt boring som muliggjør store kabel- og rørinstallasjoner under tøffere jordforhold, i byer og store vassdrag. Maskinen er designet for å levere høy ytelse, og er bygget etter dine ønsker. Alternativene er mange, siden boreriggen kan velges… Read more »

Les mer...
Flishugger stubbefres minilaster vermeer

Intervju med et trepleieselskap om deres fine, gule maskinpark fra Vermeer!

Denne uken gjennomførte vi et intervju med Victor van Deuren fra det svenske selskapet “Hälsinge Advancerad Trädfällning” (på norsk “Hälsinge Avansert Trefelling”) om deres fine, gule maskinpark fra vermeer som inkluderer en BC190XL flishugger, en SC382 stubbefres og en S925TX minilaster/redskapsbærer. Du er en ekte Vermeer-ambassadør. Hva er bra med Vermeer? Vi er veldig Fornøyde!… Read more »

Les mer...
BRON 175 PNG

BRON-175

Tidligere i år kunngjorde vi at Vermeer har inngått et partnerskap med den kanadiske maskinprodusenten BRON, som har utviklet og produsert maskiner for kabel- og rørinstallasjon siden 1974. Dette betyr at vi vil selge BRON-175 traktorer fremover, samt forskjellige blad og tilbehør for pløying til kabel- og rørinstallasjon! Det nye tillegget følger Vermeers visjon om… Read more »

Les mer...
HDD verktyg skedar omslagsbildnorge

HDD verktøy – drill bits fra Vermeer!

Med drill bits fra Vermeer er du alltid klar til å håndtere en rekke forskjellige jordforhold. Når det gjelder styrt boring, har Vermeer et produktutvalg i verdensklasse som hjelper deg med å møte dine behov. Hvist du støter på et uventet problem, kan du alltid stole på oss for tilpassede verktøyalternativer for spesifikke jordforhold og… Read more »

Les mer...
Roler cone hole openers v1

HDD verktøy – Roller Cone Hole Openers!

Med HDD-verktøy fra Vermeer er du alltid klar til å håndtere en rekke forskjellige jordforhold. Når det gjelder styrt boring, har Vermeer et produktutvalg i verdensklasse, som hjelper deg med å møte dine behov. Nå er Vermeers nye Roller Cone – Hole Opener her! Den nye Roller Cone – Opener-linjen tilbys med flere alternativer for… Read more »

Les mer...
Vermeer Viking

Vi ønsker å presentere vår nye kollega Frank!

Frank skal jobbe i Norge med Sales og Support, her er et intervju med vår nye kollega! Fortell litt om deg selv.. Frank er da meg, 44 år, 2 barn og bor i Mysen. Kommer opprinnelig fra vakre nord i Norge, fritiden bruker jeg en del på musikk, spiller litt selv.  Hva skal du jobbe… Read more »

Les mer...
kompaktlastere Vermeer

Intervju med svenske Hellgrens Trädvård!

Svenske Hellgrens Trädvård, er drevet av brødrene Gustaf og Melker, som begge har mange års erfaring innen skogsdrift, treskjæring, landskapsarbeid og byggearbeid. På høsten investerte de i en S925TX fra Vermeer med 25 hk dieselmotor og tilbehør som gaffel og skuffe. De har allerede noen verktøy fra andre merker som de fremdeles kan bruke takket… Read more »

Les mer...
Knuser Vermeer

Intervju med Maskinflisning!

Folk har måttet endre livet på grunn av pandemien, og noen som har måttet skifte til høyere gir, er selskaper innen bioenergi. Bioenergi er en industri som stadig utvides, men nå er det ikke bare klimamålene som må ivaretas, nå må også bedriftene dekke behovene til privatpersoner, samt konsekvensene av omprioriteringene og livsmønstrene som har… Read more »

Les mer...
styrt boring

HDD verktøy – Armor fra Vermeer!

Med Armor verktøy og tilbehør fra Vermeer er du alltid klar til å håndtere en rekke forskjellige jordforhold. Når det gjelder styrt boring, har Vermeer et produktutvalg i verdensklasse som hjelper deg med å møte dine behov. Hvist du støter på et uventet problem, kan du alltid stole på oss for tilpassede verktøyalternativer for spesifikke… Read more »

Les mer...
Copy of HDD verktyg _ Rymmare (2)

Vermeer samarbeider med BRON!

Vermeer lanserer en spennende nyhet i år! Med maskiner som kjedegravere, kabelploger og borerigger har Vermeer over 60 års erfaring i prosjekter som rørlegging og anlegg. Vi er derfor stolte av å presentere at Vermeer har inngått et partnerskap med den kanadiske maskinprodusenten BRON! BRON er en maskinprodusent som har utviklet og produsert maskiner for… Read more »

Les mer...
Trommelsikt Vermeer TR6450

TR6450 er her!

Alle gode ting er tre! Vermeer fortsetter å finne innovative løsninger, og er stolte over å presentere Vermeer´s nye trommelsikt TR6450. Trommelsikten er utstyrt med tre materialutmatningsband, som gir entreprenører flere muligheter å velge mellom forskjellige konfigurasjoner for sortering. Det tredje materialutmatningsbandet kan flyttes fra den ene langsiden av maskinen til den andre, og tilbyr… Read more »

Les mer...
HDD Verktoy - PDC Hole Opener

HDD verktøy – PDC Hole Opener!

Med verktøy og tilbehør fra Vermeer er du alltid klar til å håndtere en rekke forskjellige jordforhold. Når det gjelder styrt boring, har Vermeer et produktutvalg i verdensklasse som hjelper deg med å møte dine behov. PDC – Hole Opener er en nyhet i Vermeers stadig voksende utvalg av styrt boring i berg! PDC står… Read more »

Les mer...
Vermeer Viking Pinnacle Award

Vermeer Viking vinner Pinnacle Award for fjerde gang!

Vermeer Viking vinner Pinnacle Award- det høyeste interne pris innen verdensomspennende Vermeer Corporation   PELLA, Iowa, 10. desember 2020 – Vermeer Viking feiret en Vermeer Pinnacle-tildele i anerkjennelse av å gi en overlegen opplevelse for kundene. Pinnacle Award oppnås for prestasjoner innen salg og markedsføring, og gir utmerket ettermarkedsstøtte, samt for opplæring av ansatte. Pinnacle… Read more »

Les mer...
6

Vermeer Corp kjøper Normag!

  NYHET! ELEKTRISK STYRT BORING! Et bærekraftig skritt mot fremtiden …   Som en verdensledende produsent og pioner innen den styrt borenæringen, er Vermeer stolt over å kunne presentere helelektriske borerigger og borevæskesystemer! Maskinene har tidligere vært representert i Europa av Normag. Det nye anskaffelsen betyr at Vermeer skal produsere og utvikle elektrisk drevne borerigger,… Read more »

Les mer...
Rymmare norsk

HDD verktøy – reamers fra Vermeer!

Med reamers fra Vermeer er du alltid klar til å håndtere en rekke forskjellige jordforhold. Når det gjelder styrt boring, har Vermeer et produktutvalg i verdensklasse som hjelper deg med å møte dine behov. Hvist du støter på et uventet problem, kan du alltid stole på oss for tilpassede verktøyalternativer for spesifikke jordforhold og det… Read more »

Les mer...
ProFoam Borevæske

ProFoam – borevæske fra ProAction Fluids

ProFoam borevæske, skaper et stabilt skum med god bæreevne. Borevæsken har et lavt frysepunkt, er biologisk nedbrytbart og er utmerket for boring med en lufthammer. ProFoam kan blandes med GeoSweep HD eller ProDrill. ProFoam er et produkt i serien av fleksible, kostnadseffektive produkter fra ProAction Fluids. Til sammenligning kan du inn 1 kartong ta med… Read more »

Les mer...
BC200 flishugger

BC200 Er her!

Den nye BC200 kommer som en oppdatering av den populære modellen BC190XL. Flishugger fra Vermeer er bygget for å redusere den daglige belastningen på trepleiearbeidet. De er utstyrt med eksklusive funksjoner som fremmer brukervennlighet, høy effektivitet og operatørsikkerhet De er også praktiske å vedlikeholde og transportere, de skaper verdi for arborister, entreprenører og trepleiepersonale over… Read more »

Les mer...
D23x30DR Styrbar borerigg styrt boring HDD

Vi har D23X30DR på lager!

Vi har D23X30DR med rask levering! For styrt boring i berg trenger du en maskin som takler det tøffe arbeidet under vanskelige markforhold. D23X30DR Series III er en kompakt og kraftig maskin med høy ytelse. Den er egnet for et stort antall forskjellige markforhold, fra harde eller mykere bergformasjoner til jord og leire. D23X30DR S3… Read more »

Les mer...
Vermeer SC382 stubbefreser

Belegget er veldig høy, faktum er at bransjen vår generelt ser ut til å gjøre det veldig bra!

I følge Maskinentreprenörernas konjunkturrapport var byggebransjen fortsatt normal i juni. Målinger og uttalelser fra prosjektledere viser at det ser bra ut. Målingene viser også at maskinentreprenører har en fortsatt vilje til å investere i nye maskiner i samme grad som i fjor, som var et veldig godt år. Rapporten er fra mai-juni 2020. I følge… Read more »

Les mer...
Vermeer styrt borerigg HDD

Vær forberedt på vinteren- Reduser tapte driftstimer og beskytt utstyret ditt!

Vi beveger oss mot kaldere tider og vinteren nærmer seg. Hvis du eller teamet ditt skal ut med maskinen, er det et must å være forberedt på kulden. En viktig prioritering er å holde oversikt over temperaturen på denne tiden av året, hver dag og natt, og sørge for at utstyret ikke fryser. Tiden og… Read more »

Les mer...
ProDrill hemsida

ProDrill – borevæske fra ProAction Fluids

ProDrill er en egen blanding av polymerer som er spesielt formulert for å spre seg raskt og blande helt i vann. ProDrill reduserer friksjon, stabiliserer borehull og øker viskositeten. Produktet reduserer i viskositet under pumping for å gjenvinne stabilitet når det kommer inn i borehullet. Denne funksjonen gjør det enkelt å pumpe samtidig som det… Read more »

Les mer...
ProAction Fluids ClayLock borevæske

ClayLock – borevæske fra ProAction Fluids

ClayLock er blant vårt utvalg av borevæskeprodukter fra ProAction Fluids. ClayLock er en blanding, som hjelper til med å redusere hevelsen i leire under styrt boring. Blandingen øker produktiviteten ved å redusere motstanden og øker utstrømningen av materiale fra borehullet. ClayLock kan også blandes med ProDyne fra ProAction Fluids, som er ment å redusere skum… Read more »

Les mer...
ProVis XP.

ProVisXP – borevæske fra ProAction Fluids

Vi har ProVisXP! ProvisXP blandes med bentonitt eller ProAction GeoSweepHD. Produktet er blant vårt brede utvalg av borevæskeprodukter for styrt boring fra Proaction Fluids. ProVisXP øker gelstyrken og filtreringen med minimal påvirkning på viskositeten. ProVisXP er også kostnadseffektivt fordi den erstatter blandinger som krever mye bentonitt uten å påvirke pumpeeffekten. I tillegg til våre Cetco… Read more »

Les mer...
D20x22II

Intervju med Arild Kolstad AS

-Hva var avgjørende i ditt valg av boremaskin fra Vermeer? Vi har i lengre tid vurdert å gå til innkjøp av en borerigg, uten å fokusere i særlig grad på merke. Vi gjorde en del research på hva som fantes, og endte deretter opp med å se videre på tre forskjellige merker av maskiner. Første… Read more »

Les mer...
50163192_2307895795912057_6386684878175338496_n

ProAction Fluid’s borevæskeprodukter – på lager hos oss

Nå har vi ProAction borevæskeprodukter på lager! Prøv alternativ borevæske – en amerikansk suksess! I tillegg til våre Cetco Bentonite-produkter, har vi med ProAction Fluids funnet en praktisk måte å raskt tilpasse væsken til forskjellige jordforhold. Andre fordeler: – mindre transport – små pakker -doserte sekker, men med stor borekapasitet -färgkodering Til sammenligning kan en… Read more »

Les mer...
SC382-Still3_9D9A5500

Vermeer SC382 Stubbefres

  Stubbefreseren SC382 er et av de nyeste tilskudden i Vermeer sin produksjonslinje for trepleie. Den driftes av en 37 hk Briggs & Stratton Vanguard EFI bensinmotor, leveres med firehjulstrekk og mulighet for skjær bak, slik at du har både kraften, og fremkommeligheten når du trenger det.     Stubbefreseren kommer med et helt nytt kutterhjul fra… Read more »

Les mer...
180213_SC70TX_280

Vermeer SC70TX

Vermeer SC70TX, nye skjærehjul 2020! Skjærehjulet har en dobbeltsidig skjærekonstruksjon som maksimerer karbidens v-profil ved hver tann for å maksimere skjæreproduktiviteten. Denne våren kommer denne maskinen med et helt nytt design og komfort med funksjoner som en enkelt bolt som holder tennene fast. Når boltene er rotert, forblir boltene tette til de er fjernet eller… Read more »

Les mer...
Ian-Flatters-Image-21-638x332

En mann med en plan

Å jobbe i et miljø som bare er hjem for «fugler og andre klatrende skapninger», og få et nytt perspektiv på verden; det er en stor del av hvorfor Ian Flatters – en mann som sier han ikke kunne forestille seg å ha en «kontorjobb», valgte trepleie som sitt yrke. Les hvordan Ian Flatters perfeksjonerer sin bedrift.

Les mer...
4 in 1 bucket 3

7 ting kompaktlastere kan hjelpe deg med!

På markedet i dag finnes det mange gode hjelpemidler for å effektivisere hverdagen. Vi forteller deg litt om hvordan en minilaster kan gjøre din bedrift mer effektiv.

Les mer...
Elmia Wood nr4

Kommende Messer

Besøk oss på følgende messer:

Les mer...
D40x55DR S3 nr1

Takle tøffe jobber med nye D40x55DR S3

Vi presenterer stolt nyheten D40x55DR S3 Navigator fra Vermeer. Dette er en maskin for styrbar boring i stein, også kjent som SBR boring..

Les mer...
D8x12_Action_02

Kompakt og fleksibel boremaskin D8x12

Vermeer har utvidet sitt utvalg av horisontale boremaskiner med den nye kompakte Vermeer D8x12, som er designet for å arbeide på trange plasser..

Les mer...
Graving Trenching Trenchless 2

Blir du betalt for kubikkmeter av flyttet jord – eller for meter av rør du installerer?

Hvis svaret på det spørsmålet i tittelen er at du er betalt for hver meter installert produkt, kan HDD-teknologien over den tradisjonelle gravemetoden øke profitten din drastisk..

Les mer...
vermeer-minconalliance

Vermeer og Mincon kunngjør distribusjonsavtale

To av HDD bransjens ledende utstyr- og verktøysprodusenter- Vermeer Corporation og Mincon Group PLC, har dannet en distribusjonsallianse for å utvide entreprenørenes tilgang til kvalitets-bergverktøy over hele verden..

Les mer...
rental-yard

Brukt utstyr

Ser du etter en brukt maskin..

Les mer...
SPX25_Action_07-min

Vermeer SPX25: en ideell maskin for kabel- og fiberinstallasjon

Vermeer SPX25 er en ideell maskin for kabel-, fiberinstallasjon. Plogen er drevet av en fullverdig fjernkontroll som gir større manøvrerbarhet i overbelastede eller trange arbeidsplasser..

Les mer...
Youtube

Vermeer´s Youtube kanal

Ikke glem å sjekke ut alle nye videoer på Vermeer sin Youtube-kanal. Her er noen morsomme eksempler..

Les mer...
Rebar

F5 Falcons nye ven– Sub-K sonde!

Muligheten til å velge riktig overføringsfrekvens er viktigere enn kraften til å overvinne effekten av aktiv forstyrrelse…

Les mer...
HG6800TX

Vermeer HG6800TX

Vermeer introduserer HG6800TX, en knuser med 950hk som veier 41730,5kg og har en design av inngang som hjelper til ved matingen av større material som hele trær. Den nye knuseren er konstruert for å kjøre gjennom tøffe material men med lite interaksjon av operatør.

Les mer...
Fabriken förr

En historie om innovasjon

En historie om innovasjon / utvikling av innovative forandringer på nishede markeder gjennom historien.
Veermeer begynte med en enkel løsning. I dag finnes Vermeer gule jern på arbeidsplasser i hele verden på 10 ulike typer markeder..

Les mer...
s450tx_action7_lores

7 grunner til å eie en Vermeer Skid Steer

Vermeer har en hel gruppe redskapsbærere, alt fra S450TX med en dieselmotor på 24,8 Hk, til nye CTX100 som har en dieselmotor på 40Hk. Det store utvalget gjør at du finner rett maskin som passer til ditt behov, alt fra å legge fiber til å løfte trestammer i skogen.

Les mer...