KONTAKT & OM OSS

KONTAKT

Telefon

Telefonnummer: (+47) 920 38 511


E-post

Spørsmål: Info@vermeerviking.no

Service: Order@vermeerviking.no

Reservedeler: Parts@vermeerviking.no

Adress

Vermeer Viking NUF, Teglverksveien 100, 3057, Solbergelva


Åpningstider

Åpningstider kan variere* Kontakt oss gjerne for mer informasjon.


Man-Fre. Kl: 08:00 – 16:00 (Lør-Søn. Stengt)


Telefontider: 08:00 - 16:00

OM OSS

Vermeer Viking er den offisielle norske og svenske forhandleren av Vermeers maskiner, tjenester, deler og produkter i Norge og Sverige. Maskinutvalget inkluderer maskiner for kabel-, rør- og fiberinstallasjon, gruvedrift, biomasser, fjellfresing trepleie og kompostering. Vermeer er en amerikansk maskinprodusent, representert i Norge fra 1989.


Vermeer Viking er en del av Debe Flow Group. Vi startet i Norge i 2016 og vi holder til i Solbergelva, utenfor Drammen, med nærhet til Debe Norges kontor og lager. I Sverige startet vi i Askersund (midten-Sverige) i 2011.


Våre generelle vilkår for salg finner du her: Salgsvilkår Vermeer Viking NUF


Vi bryr oss om å gjøre det rette og opprettholde tilliten til våre ansatte, partnere og publikum til oss og vår virksomhet. Vi ønsker derfor å gjøre alt vi kan for å oppdage og forhindre eventuelle uregelmessigheter i vår virksomhet så tidlig som mulig. I vår varslertjeneste kan du sende inn melding om mistanke om alvorlige feil.

Vi har ansatt en uavhengig mottakerfunksjon som styrer vårt rapporteringssystem for å opprettholde en uavhengig håndtering av rapportene. Alle rapporter og meldinger som mottas blir håndtert på en måte som sikrer konfidensiell behandling av din identitet. Rapporten din vil være kryptert og ingen IP-adresser kan spores.

 

For å sikre din anonymitet - vurder følgende:

- Kopier denne lenken og skriv den inn i nettleseren din.

-Ikke bruk selskapets datamaskin eller nettverk.


Lenke: 

https://whistle.qnister.com/vermeerv1k1ng