SUPPORT, RESERVEDELER & SERVICE

RESERVEDELER

Med Vermeer originale reservedeler, får du mer ut av din investering og en bra langsiktig økonomi. Alle deler av våre maskiner er designet og dimensjonert for maksimal funksjonalitet. Det øker påliteligheten av maskinen og gir den et lenger liv, en bedre produksjon og en høyere andrehåndsverdi. La din Vermeer maskin forbli en Vermeer å få mer ut av din investering!


Hvis du har en reservedelbestilling(reservedelsnummer), eller hvis du har noen andre spørsmål vedrørende reservedeler ta gjerne kontakt: parts@vermeerviking.no


Våre generelle vilkår for salg finner du her: Salgsvilkår Vermeer Viking NUF

Vermeer reservdelar
Vermeer reservdelar
Vermeer service
Vermeer service

SERVICE & SUPPORT

Uansett om maskinen trenger service eller en nød-reparasjon, har vi eksperter som er til din disposisjon. Derfor er det lett å holde Vermeer maskinen i optimal stand.

Våre servicepersonell og teknikere får kontinuerlig nye og oppdaterte treninger for å holde seg oppdatert på den nyeste Vermeer teknologien. Alt for at dere skal få tilgang til best mulig service og support.


Hvis du har noen spørsmål gjeldende service og vedlikehold ikke nøl å ta kontakt med oss: info@vermeerviking.no

OPPLÆRING

For å opprettholde en effektiv og sikker produksjon, er det viktig at operatørene og involverte i selskapet får opplæring av Vermeer maskiner. Derfor er nødvendig opplæring alltid inkludert i alle våre leveringer.


Opplæringen består f.eks av sikkerhets-funksjoner, drifts-funksjoner og vedlikehold av maskinen. Alt så at du kan være i stand til å komme i gang og produsere trygt og riktig med maskinen samt vedlikeholde maskinen, og holde den i god stand.


Hvis du er interessert i opplæring/utdanning, vennligst kontakt oss:

Info@vermeerviking.no

Vermeer utbildning
Vermeer finansiering

FINANSIERING

Innenfor bygg og anleggsmaskiner-industrien finner du unike maskiner som har et behov for å bli finansiert ved leasing eller på annen måte tilpassede og innovative finansieringsløsninger.


Vermeer har et verdensomspennende partnerskap med verdens ledende finansieringselskap innen bygging, maksiner og utstyrsfinansiering. Sammen med Vermeer Finance Europe og DLL (De Lage Landen) kan vi på Vermeer Viking tilby gode Norske løsninger for finansiering som passer deg og din maskinpark.


Ikke nøl med å spørre oss om et forslag sammen med ditt maskintilbud!

Les mer på: www.dllgroup.com