TREPLEIE, BIOENERGI & GJENNVINNING

TREPLEIE

Vermeer er en av verdens største produsenter av flishuggere og stubbefreser. Med blant annet vår kraftige stubbefreser og meget effiktive minilastere har vi et stort utvalg av maskiner for anleggsgartnere, arborister og trepleie-bedrifter, som gir førerne høy ytelse, kvalitet og sikkerhet.


Skid Steer -Redskapsbærer /Minilaster

Vermeers skid steer minilastere reduserer arbeidsmengden og manøvreres enkelt rundt tøffe arbeidsplasser. Redskapsbæreren har mange forskjellige applikasjoner, noe som gjør det enkelt for deg som entreprenør, arborist eller trearbeider å bytte mellom forskjellige tilbehør på maskinen til ditt spesifikke prosjekt. Med et stort utvalg av forskjellige tilbehør kan verktøyholderen hjelpe deg med å spare både tid og energi, ved å bære tømmerstokker, grener eller mate flishuggeren, og hjelpe deg med å beskjære eller plante hekker og trær.

Stubbefreser


Stubbefres

Vermeer stubbefreser er effektive, pålitelige og enkle å bruke for praktisk talt alle treslag. Maskinene rydder enkelt trestubber og stubbefresens skjæringssystem gjør maskinen både mer effektiv og rydder stubbene raskere, i tillegg til å forlenge levetiden på skjærehjultenner. Spesifikke stubbefresmodeller har belter og derfor lavt marktrykk, noe som reduserer risikoen for jordskader. Vår nyeste stubbefres er SC382.


Flishugger

Flishuggene våre brukes til behandling av trær, kvister og busker. Vermeers flishuggere er designet for arborister, trepleier og entreprenører og er designet med unike funksjoner som fremmer brukervennligheten, ytelse og sikkerhet. Vermeer har et bredt utvalg av flishuggere, alt fra små, kompakte fleksible flishuggere til store flishuggere for hele trær. SmartFeed -inngangskontroll forbedrer maskinproduktiviteten ved å optimalisere effektiv bearbeiding. Den nyeste flishuggerne er BC200 og BC230, nå tilgjengelige med turntable!

Kross flishugg Vermeer HG4000
Trumsikt Vermeer Viking TR6450
Trumsikt Vermeer Viking TR6450
Trumsikt Vermeer Viking TR6450

BIOENERGI & GJENNVINNING

Med maskiner som knusere, flishuggere/fliskuttere og trommelsikter, har Vermeer et bredt spekter og utvalg av maskiner for resirkulering og bioenergimarkedet. Noen av de næringene som vokser raskest i verden. Våre maskiner behandler organisk avfall raskt og effektivt slik at det kan gjøres om til nyttige sluttprodukter som kan brukes til bioenergi. Enten du gjør avfall om til kompost eller produserer flis for kraftproduksjon, gjenbruker gammel flis etc, har vi produktene for å dekke dine behov.


Knusere og flishuggere

Vermeers brede maskinsortiment av horisontalt-innmatede treknusere, elektrisk drevne/toppmatede treknusere og flishuggere for hele trær tilbyr en rekke konfigurasjoner som passer til markeder innen bioavfall, landrensing, kompostering og trebearbeiding. HG6000 -knuseren er tilgjengelig med elektrisk eller dieseldrift og kan byttes mellom en flisetrommel eller en solid knusetrommel. HG6000 er også tilgjengelig med belte -design og kan kombineres med en vogn. HG6800TX er Vermeers nyeste knuser og har 950 hk, den er bygget for å håndtere vanskelige materialer med mindre operatørsinteraksjon. HG4000G2 er Vermeers nyeste knuser, utviklet for å passe det europeiske markedet.


Trommelsikter

Vermeers trommelsikter er laget for effektivitet og er designet for enkel styring. Trommelens design forenkler vedlikehold/service og den lave designen på trommelen gjør det enkelt å mate inn materiale.  Vermeers nyeste trommelsikt, TR6450 kan håndtere sortering i 3 fraksjoner.