TREPLEIE, BIOENERGI, GJENNVINNING & AVFALL

TREPLEIE

Vermeer er en av verdens største produsenter av flishuggere og stubbefreser. Med blant annet vår kraftige stubbefreser og meget effiktive minilastere har vi et stort utvalg av maskiner for anleggsgartnere, arborister og trepleie-bedrifter, som gir førerne høy ytelse, kvalitet og sikkerhet.


Skid Steer -Redskapsbærer /Minilaster

Vermeers skid steer minilastere reduserer arbeidsmengden og manøvreres enkelt rundt tøffe arbeidsplasser. Redskapsbæreren har mange forskjellige applikasjoner, noe som gjør det enkelt for deg som anleggsentreprenør, anleggsgartner, landskapsentreprenør, arborist eller trearbeider å bytte mellom forskjellige tilbehør på maskinen til ditt spesifikke prosjekt. Med et stort utvalg av forskjellige tilbehør kan verktøyholderen hjelpe deg med å spare både tid og energi, ved å bære tømmerstokker, grener eller mate flishuggeren, og hjelpe deg med å beskjære eller plante hekker og trær. 


Stubbefres

Vermeer stubbefreser er effektive, pålitelige og enkle å bruke for praktisk talt alle treslag. Maskinene rydder enkelt trestubber og stubbefresens skjæringssystem gjør maskinen både mer effektiv og rydder stubbene raskere, i tillegg til å forlenge levetiden på skjærehjultenner. Vermeers stubbefreser finnes i ulike modeller og størrelser, med bland annet belter eller hjul, tohjulstrekk eller firehjulstrekk, joystick og/eller fjernkontroll, bensin/dieseldrift. m.m. 


Flishugger

Flishuggene våre brukes til behandling av trær, kvister og busker. Vermeers flishuggere er designet for arborister, trepleier og entreprenører og er designet med unike funksjoner som fremmer brukervennligheten, ytelse og sikkerhet. Vermeer har et bredt utvalg av flishuggere, alt fra små, kompakte fleksible flishuggere til store flishuggere for hele trær. SmartFeed -inngangskontroll forbedrer maskinproduktiviteten ved å optimalisere effektiv bearbeiding. BC200 har en 54hk bensin-motor, 30,5cm x 20,3cm inmatingskapasitet, denne flishuggeren er også tilgjengelig som BC200TT med turntable. BC230 er utstyrt med en 74hk diesel-motor og har 35,5cm x 20,3cm inmatingskapasitet og turntable.

Vermeers nyeste BC1000XL er utstyrt med en 74hk diesel-motor og har 43cm x 30cm inmatingskapasitet.

BIOENERGI, GJENNVINNING & AVFALL

Med maskiner som knusere, flishuggere og trommelsikter, har Vermeer et bredt spekter og utvalg av maskiner for resirkulering og bioenergimarkedet. Våre maskiner behandler organisk avfall raskt og effektivt slik at det kan gjøres om til nyttige sluttprodukter som kan brukes til bioenergi. Enten du gjør avfall om til kompost eller produserer flis for kraftproduksjon, gjenbruker gammel flis etc, har vi produktene for å dekke dine behov.


Knusere og hurtiggående flishuggere

Vermeers maskinutvalg av hurtiggående flishuggere og knusere med elektrisk eller dieseldrift, tilbyr konfigurasjoner som passer til markeder innen bioavfall, landrensing, kompostering og trebearbeiding. HG4000G2 er Vermeers nyeste flishugger, tilpasset til det europeiske markedet, med stort fokus på forenklet, kostnadseffektiv service og vedlikehold. HG6000 -knuseren er tilgjengelig med elektrisk eller dieseldrift og kan skifte mellom en flisetrommel eller en solid knusetrommel. HG6000 er også tilgjengelig med hjul eller med belter. HG6800TX er utstyrt med en 950 hk -motor, den er bygget for å håndtere vanskelige materialer med mindre operatørsinteraksjon.


Trommelsikter

Vermeers trommelsikter er laget for effektivitet og er designet for enkel siktning av bland annet biomasse og avfall, kompost, jord och grus. Trommelens design forenkler vedlikehold/service og den lave designen på trommelen gjør det enkelt å mate inn materiale.  Vermeers nyeste trommelsikt, TR6450 kan håndtere sortering i 3 fraksjoner. TR6400 kan håndtere sortering i 2 fraksjoner. 


Saktegående kvern

Vermeers saktegående kvern LS3600(TX) er en saktegående avfallskvern, egnet for både grove og finere materialer, inkludert industri- og forretningsavfall, rivningsmateriale, returtre, hageavfall, bio og restavfall, med mer. Ved å "knuse" brennbart material som kan brukes til biodrivstoff og avfall, er det mulig å redusere volumet av materialet. Dette gjør det lettere ved transport av materiell, da mer materiell kan få plass i en transport, som igjen fører til redusert transport og dermed reduserte utslipp ved transport av materiell. Maskinen er utstyrt med enkel tilgang til motor, rotor og motknivveggen, for service og vedlikehold og enkel tilgang til en reversabel rotor for å fjerne forurenset materiale. Maskinen er designet med flere komponenter som beskytter kvernvalsen fra forurenset materiale.